Χριστουγεννιάτικο παζάρι από τις … Κρητικές Μαμάδες !

Για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

H κοινότητα μαμάδων CretaMums, η Σχολή Μπαλέτου ΕΝ ΧΟΡΩ, το realfamilyfood.com και ο Παιδικός Σταθμός Ροδομηλιά σας προσκαλούν στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή και Παζάρι που διοργανώνουν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Δήμο Ηρακλείου το Σάββατο 12 Δεκέμβρη 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι στον Κοινωνικό Χώρο, Μονής Αγκαράθου 9 και Κοσμά Ζώτου γωνία (κάθετη στην Μητσοτάκη), πίσω από τον Άγ.Δημήτριο.

Ο Κοινωνικός Χώρος, συνεχίζοντας την εξαιρετική συνεργασία με τις CretaMums από πέρυσι, φιλοξενεί και φέτος το Χριστουγεννιάτικο παζάρι τους, με στόχο να διασκεδάσει τα παιδιά, να εμφυσήσει εντός μας το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα της αλληλεγγύης και τέλος, από τα έσοδα που θα προκύψουν, να ενισχύσει τις δράσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του «Φαγητού με την Αγάπη μας» των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού, που στηρίζουν οικογένειες σε ένδεια και άτομα σε αποκλεισμό.

Στο παζάρι θα βρείτε ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΆΤΙΚΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΆ, ΣΤΟΛΊΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΈΝΤΡΟ ΚΑΙ ΓΛΥΚΆ, όλα φτιαγμένα από τις CretaMums σε πολύ καλές τιμές. Θα πωλούνται επίσης ΒΙΒΛΊΑ, ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΉΜΑΤΑ ΔΕΎΤΕΡΟ ΧΈΡΙ. Παράλληλα με το παζάρι, θα υπάρχουν ΔΡΆΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΆ: 10.30 & 12.30: Χορευτικά δρώμενα από τη Σχολή ΕΝ ΧΟΡΩ. 11.00, 12.00 & 13.00: Εργαστήρια ζαχαροπλαστικής από το realfamilyfood.com (με συμβολική συμμετοχή €2 το παδί για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου). 11.30: Κουκλοθέατρο από τον Παιδικό Σταθμό Ροδομηλιά. Θα συγκεντρώνονται επίσης ΕΊΔΗ ΑΤΟΜΙΚΉΣ ΥΓΙΕΙΝΉΣ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΈΝΑ ΤΡΌΦΙΜΑ για τις οικογένειες που υποστηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

* Μπορείτε αν θέλετε να προσφέρετε βιβλία, παιχνίδια (όχι λούτρινα) και κοσμήματα (όχι σκουλαρίκια) σε άριστη κατάσταση που δε χρειάζεστε πια για να πωληθούν σε συμβολική τιμή στο παζάρι. Επικοινωνήστε στο info@cretamums.gr.