Ηράκλειο: Συναυλία αγάπης προς τα παιδιά

Ηράκλειο: Συναυλία αγάπης προς τα παιδιά

Θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς ο Μιχάλης Φραγκιαδάκης, ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Δημήτρης Αποστολάκης (Χαϊνηδες), ο Αντώνης Μαρτσάκης και η Γεωργία Νταγάκη

Τετάρτη 25 Νοεμβριου στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί από το εθελοντικό Σωματείο Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. μια συναυλία αγάπης προς τα παιδιά. Σε αυτήν την εκδήλωση αλληλεγγύης θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς ο Μιχάλης Φραγκιαδάκης, ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Δημήτρης Αποστολάκης (Χαϊνηδες), ο Αντώνης Μαρτσάκης και η Γεωργία Νταγάκη.

Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος του Ηρακλείου και μέσα από αυτήν τη ψυχαγωγική δράση, να υλοποιηθεί το πλάνο-πρόγραμμά της ομάδας. Συγκεκριμένα, στόχος είναι να βοηθηθούν για 6 μήνες περισσότερες από 100 οικογένειες καλύπτοντας τις ανάγκες τους σε θέρμανση, φάρμακα, σχολικά είδη και παιδικό πρωινό (αυτή η προσπάθεια γίνεται καθαρά για τα παιδιά), αξίας 12.000€.

Η συναυλία με τίτλο «Για Πάντα Παιδιά» που διοργανώνουν οι«Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι.» θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στον κινηματοθέατρο Αστόρια. Η συναυλία ξεκινάει στις 20:00 (8:00 μμ) ενώ οι πόρτες για το κοινό θα είναι ανοικτές από τις 19:00 (7:00 μμ).

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι αύριο το μεσημέρι  στις 15:00 (3:00 μμ) στο κιόσκι που έχει στηθεί στην πλατεία των λιονταριών. Προπώληση εισιτήριων γίνεται επίσης και στον «Ελευθερουδάκη» τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος. Από τι 16:00(4:00 μμ) ο κόσμος θα μπορεί να αγοράσει εισιτήρια από το Ταμείο του κινηματοθεάτρου Αστόρια.

Η τιμή της προπώλησης είναι στα 7€ για όλους και στο ταμείο η τιμή του εισιτηρίου διαμορφώνεται στα 9€ για το ευρύ κοινό και στα 7€ για ανέργους, μαθητές και φοιτητές. Για τα παιδιά έως 12 ετών η είσοδος θα είναι Ελεύθερη.

Γιατί τα Παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα και δεν πρέπει να τους στερούμε την χαρά, να κάνουν όνειρα και να ζουν ξέγνοιαστα την παιδική τους ηλικία!

Ακόμα ένα όνειρο, να επιστρέψει σε όλα τα παιδιά το χαμόγελο!

www.ataxtoi.gr

FB/ ATAXTOI