Πάσχα για παιδιά στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

Πάσχα για παιδιά στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης
14/04/2014, 10:31
Ένα πρωτότυπο εργαστήριο βιβλιοδεσίας για παιδιά των τελευταίων τάξεων του δημοτικού θα πραγματοποιήσει τη Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου, στις 11:00, το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης.
Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές του εργαστηρίου, «ο κούνελος του Πάσχα, γνωστός πλέον και αγαπημένος θαμώνας στη συλλογή των κεραμικών του Μουσείου, αποφάσισε φέτος να γίνει βιβλίο. Ναι, καλά ακούσατε. Αποφάσισε να ραφτεί, να πιεστεί και να ψαροκολληθεί. Και σαν να μην έφτανε αυτό, επιθυμεί σελιδοδείκτη και κεφαλάρι!!
Όσοι θέλετε να αποκτήσετε το δικό σας βιβλίο με ήρωα τον κούνελο του Πάσχα δεν έχετε παρά να τηλεφωνήσετε στο 2810 283219 (9.00-17.00), και να κλείσετε τη θέση σας. Η Ρούλα Δούνη των εκδόσεων «Αράδα» θα σας δείξει πώς να κάνετε την ιδέα σας πραγματικότητα!».
Η τιμή του εργαστηρίου βιβλιοδεσίας είναι 5 ευρώ για όσους έχουν τη δυνατότητα, προαιρετικά, και δωρεάν για όσους δεν την έχουν. Το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Μουσείου προσφέρει τα υλικά και όσοι συμμετάσχουν στη δράση θα πάρουν έτοιμο το βιβλίο. Το εργαστήριο θα διαρκέσει 2 ώρες.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Μουσείου στο τηλέφωνο 2810 283219 (εσωτ: 106) και για να κλείσουν τη θέση τους, καθώς οι δηλώσεις είναι απαραίτητες και οι θέσεις περιορισμένες.
Υπεύθυνη της δράσης είναι η κ. Φανή Καμπάνη.

 

Σχολιάστε