Εκδρομή της Έκτης 2015

 

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ  

Αγαπητοί Γονείς

Σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί εκδρομή για μαθητές του σχολείου μας και τις οικογένειές τους, και με συμμετοχή δασκάλων, φέτος το τριήμερο της Πρωτομαγιάς στην Αθήνα, με πρωτοβουλία γονέων της 6ης τάξης του σχολείου. Είναι επίσης ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν γονείς και παιδιά από όλες τις τάξεις του σχολείου μας ή από φίλους τους. Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:

Αναχώρηση την Πέμπτη 30.4.2015 με πλοίο από Ηράκλειο για Πειραιά με λεωφορείο που θα μας συνοδέψει. Παρασκευή 1.5.2015: επίσκεψη σε Αττικό Πάρκο, Κηφισιά, Παναθηναϊκό στάδιο και Πλανητάριο. Σάββατο 2.5.2015: επίσκεψη σε Μυκήνες, Ναύπλιο, θέατρο Επιδαύρου και Λουτράκι. Κυριακή 3.5.2015: παρακολούθηση αλλαγής φρουράς σε Πλατεία Συντάγματος, επίσκεψη σε Ακρόπολη, Μουσείο Ακρόπολης και Αρχαία Αγορά. Αναχώρηση με πλοίο για Ηράκλειο. Δευτέρα 4.5.2015 πρωί: άφιξη στο Ηράκλειο

Τιμή ανά άτομο 192€, εφόσον συγκεντρωθούν 60 άτομα. Εάν συγκεντρωθούν άνω των 65 ατόμων δυνατότητα έκπτωσης. Περιλαμβάνει: α) 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο  4* στη Γλυφάδα «Congo Palace» με πρωινό και ένα γεύμα (βραδινό), β) ακτοπλοϊκά εισητήρια σε 4κλινες καμπίνες, γ) μεταφορά με λεωφορείο και διαθεσιμότητα αυτού για όλες τις έξτρα μεταφορές χρειαστούν, γ) ασφάλιση αστικής ευθύνης, δ) ξεναγός, δ) ΦΠΑ.

Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, παρακαλούμε απευθυνθείτε άμεσα στο πρακτορείο CTRS (Αβέρωφ 23, Ηράκλειο, τηλ: 2810300374) το συντομότερο, προκειμένου να κατοχυρωθεί η κράτηση στο ξενοδοχείο προπληρώνοντας το 30%. Το υπόλοιπο ποσό είναι πληρωτέο 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.

Η πλήρης περιγραφή της εκδρομής έχει τοιχοκολληθεί έξω από την πλαϊνή είσοδο του σχολείου ή μπορείτε να την βρείτε στις ιστοσελίδες μας.Eκδρομή ΣΤ 15

Για όποια διευκρίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το πρακτορείο που διοργανώνει την εκδρομή.

 

Σχολιάστε